26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Β. Κικίλιας: Η σιωπή του Ν. Παππά είναι ομολογία ενοχής (βίντεο)

από fimotro

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” για το ταξίδι του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα φέρνουν πολιτικές εξελίξεις με την Νέα Δημοκρατία να καταθέτει ερώτηση για το ζήτημα στον πρωθυπουργό, Αλέξης Τσίπρα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, «σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας καταθέτει σήμερα ερώτηση, προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό alter ego του».

Παράλληλα τονίζεται πως «είναι υποχρεωμένοι να δώσουν εξηγήσεις. Διαφορετικά, η σιωπή τους είναι ομολογία ενοχής».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Βασίλη Κικίλια:

«Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας καταθέτει σήμερα ερώτηση, προς τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό alter ego του, για το σκοπό του ταξιδιού του κ. Παππά στην Βενεζουέλα και την Καραϊβική.

Οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς οφείλουν να έρθουν στη Βουλή και να δώσουν εξηγήσεις για το τι έκανε ο κ. Παππάς σε αυτή την αποστολή με το ιδιωτικό αεροσκάφος του κ. Χαλίλ, που διερευνάται από τις αμερικανικές Αρχές για βαριά αδικήματα.

Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν εξηγήσεις. Διαφορετικά, η σιωπή τους είναι ομολογία ενοχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα