26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η φυγάδευση της Τερέζα Μέι την ώρα της επίθεσης

από fimotro

Η στιγμή που η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι φυγαδεύεται από το Κοινοβούλιο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο αποτυπώνεται σε βίντεο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Sun».
Μάλιστα σχολιάζει το γεγονός ότι η πρωθυπουργός μοιάζει να πηγαίνει προς στιγμήν σε λάθος κατεύθυνση έχοντας χάσει την ψυχραιμία της.
Η πρωθυπουργός με πολλά μέλη της προσωπικής της ασφάλειας φυγαδεύεται σε όχημα, μια ασημένια Jaguar, ενώ εικονίζεται και ένας άνδρας με πολιτικά που κρατά αυτόματο όπλο.
«Μπείτε στο αυτοκίνητο» ακούγεται να τη διατάζει μια φωνή στο βίντεο και η πρωθυπουργός μπαίνει τελικά σε ένα από τα οχήματα για να επιστρέψει στην Ντάουνινγκ Στριτ.
Αρχικά φαίνεται να μην ξέρει σε ποιο όχημα πρέπει να κατευθυνθεί δείχνοντας στασισμένη.
Η πρωθυπουργός Μέι ήταν η μόνη που πήρε άδεια να φύγει από το κτίριο του κοινοβουλίου. Οι υπόλοιποι βουλευτές αναγκάστηκαν να παραμείνουν επί ώρες στην αίθουσα καθώς υπήρξε διαταγή για αποκλεισμό του κτιρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα