26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Βίντεο από την «επιδρομή» του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ

από fimotro

Επιδρομή μελών του Ρουβίκωνα ανήμερα Χριστούγεννα, λίγο μετά τις 6 το πρωί, στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό. Πέταξαν μπογιές στο κτίριο και εξαφανίστηκαν.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα που επέβαιναν σε έξι μηχανάκια, πλησίασαν το κτίριο, φορώντας τα κράνη, πέταξαν μπογιές και εξαφανίστηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τη στιγμή της επίθεσης στο φυλάκιο δεν υπήρχε σκοπός, καθώς είχε πάει να αντικαταστήσει άλλον σκοπό.

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Παλαιστίνιους. Σε έναν λαό που δεκαετίες τώρα πέφτει θύμα μιας πολλαπλής καταπίεσης. Στη πραγματικότητα οι Παλαιστίνιοι πιέζονται με κάθε μέσο να φύγουν από τη γη που ζουν. Πρόκειται για μια εθνοκάθαρση χαμηλής έντασης με ορίζοντα δεκαετιών. Το ερώτημα που θέτει ο Παλαιστινιακός αγώνας είναι αυτό που προηγείται όλων των άλλων σχετικά με τη φύση, για παράδειγμα, μιας Παλαιστινιακής ανεξαρτησίας. Είναι ζήτημα επιβίωσης ενός κόσμου στον τόπο που γεννήθηκε», αναφέρουν σε κείμενό του που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δείτε το βίντεο της εισβολής που ανήρτησαν μετά την επιδρομή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα