26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο πραγματικός μακελάρης του κλαμπ Reina, λένε τώρα οι Τούρκοι

από fimotro

Φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη του μακελειού στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, κατά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές.
Τις φωτογραφίες δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα το σάιτ haberturk.com και απεικονίζουν έναν νεαρό άνδρα με μπουφάν να βρίσκεται μπροστά από ένα γκισέ.
Η φωτογραφίες είναι σχετικά θολές και δεν διακρίνονται με ευκολία τα χαρακτηριστικά του δράστη,ενώ η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη.
Tην ίδια ώρα ο δράστης παραμένει άφαντος, γεγονός που βυθίζει στον τρόμο την Τουρκία.

Οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είναι νεαρής ηλικίας, πιθανότατα γύρω στα 25, ενώ το γεγονός ότι δεν μιλούσε καλά τουρκικά (σύμφωνα με τις μαρτυρίες) κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι η καταγωγή του ενδέχεται να είναι είτε από το Κιργιστάν είτε από το Ουζμπεκιστάν.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η τουρκική αστυνομία έθεσε υπό κράτηση οκτώ πρόσωπα στο πλαίσιο της έρευνας για την τρομοκρατική επίθεση.
Τη σχετική πληροφορία μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, χωρίς να διευκρινίζονται άλλες λεπτομέρειες για την ταυτότητα των προσώπων αυτών.
Υπενθυμίζεται πως την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο νυχτερινό κέντρο, που κόστισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους, ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος με ανακοίνωση που δημοσίευσε σε έναν λογαριασμό της στην υπηρεσία διαδικτυακών μηνυμάτων Telegram.
«Σε συνέχεια των ευλογημένων επιχειρήσεων που διαπράττει το Ισλαμικό Κράτος κατά του προστάτη του σταυρού, την Τουρκία, ένας ηρωϊκός στρατιώτης του χαλιφάτου έπληξε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα, όπου γιόρταζαν (για την Πρωτοχρονιά) χριστιανοί», αναφέρει ο ISIS.
Χθες, οι τουρκικές αρχές διοχέτευσαν στα ΜΜΕ φωτογραφίες από άλλο άτομο, που ισχυρίστηκαν ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση, ωστόσο αρκετές ώρες αργότερα ανέφεραν πως έκαναν λάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα