26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Αποφυλακίζεται ο δημοσιογράφος Τάκης Μουσσάς

από fimotro

kexagioglouΈνα χρόνο μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να τον προφυλακίσουν ως ένα εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση του κυκλώματος φερομένων εκβιαστών, ο Παναγιώτης Μουσσάς αποφυλακίζεται σήμερα από τον Κορυδαλλό. Ειδικότερα, στον 50χρονο δημοσιογράφο ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Φλεβάρη, επιβλήθηκαν – σε αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης – οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση μπήκε στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης, όταν η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΕΔΥΔΑΠ, Αμαλία Κάντζου, η οποία συνεργαζόταν με τους φερόμενους ως εκβιαστές, τους κατήγγειλε ότι την εκβιάζουν για κρατικές διαφημίσεις.

Τι είπε ο συνήγορός του

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Μουσσά, Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωσε: «Η εξέλιξη στο στάδιο αυτό, αλλά και μετά τον ορυμαγδό των επιθέσεων και της διαστρεβλώσεως και αυθαίρετης ερμηνείας των λεγομένων του εντολέως μου, ήταν αναμενόμενη και προβλέψιμη. Πιστεύω ότι σε μεταγενέστερο χρόνο θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα