26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Αποφάσισε να είναι και πάλι υποψήφια και ελπίζει να μην έχει την τύχη της Κλίντον και του Σαρκοζί!

από fimotro

«Διανύουμε δύσκολους καιρούς. Αυτό έπαιξε για μένα ένα ρόλο στο να είμαι και πάλι υποψήφια καγκελάριος. Είμαι μέρος της λύσης του προσφυγικού και είμαι το ίδιο λαός όσο και άλλοι, όχι μόνο το AfD», είπε μεταξύ άλλων η Ανγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή της στο πρώτο γερμανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ARD μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις εκλογές του 2017 χτες το βράδυ.

Ηδη από αρχή η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε με έμφαση ότι σκέφτηκε πάρα πολύ πριν πάρει την απόφαση της να είναι εκ νέου υποψήφια για την καγκελαρία και είπε ότι έθεσε στον εαυτό της πολλά ερωτήματα «Μπορείς να δώσεις στη χώρα σου κάτι ακόμα; Επαρκούν οι δυνάμεις σου να το κάνεις; ή μήπως δεν μπορείς; Τώρα όμως χαίρεται που μπορεί να πει “ναι, θα συμμετάσχω ξανά σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα».

Για το αν η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ έχει να κάνει με την απόφασή της, η Μέρκελ απάντησε ότι δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα και έθεσε η ίδια ένα άλλο ρητορικό: «Θα είχα αποφασίσει διαφορετικά, εάν δεν είχε γίνει το Brexit;».

Δύσκολα τα πράγματα για τη Μέρκελ. Έχει κουράσει και αυτή το εκλογικό σώμα, είναι φθαρμένη μετά από τόσα χρόνια εξουσίας και πλέον η Μέρκελ θα παρακαλάει να μην έχει την τύχη του Σαρκοζί και της Κλίντον. Για να δούμε τι θα δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα