26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Απίστευτη ψυχή και τεράστια πρόκριση του Θρύλου στον Ευρωπαϊκό τελικό!…

από fimotro

1659905Δύσκολη η αποστολή των κοριτσιών του Ολυμπιακού στη Ρωσία, αλλά οι «ερυθρόλευκες» ήταν… Πειραιώτισσες στο ραντεβού τους στον τελικό του Challenge Cup. Ο Θρύλος πήρε το χρυσό σετ και μαζί την πρόκριση στον τελικό. Με τον τελευταίο πόντο να τον χαρίζει η Λαμπρούση.

Τρομερή επιτυχία για τα κορίτσια του Θρύλου, που έκαναν αυτό που φάνταζε αδύνατο. Όμως, η ψυχή αυτού του συλλόγου, αλλά και των κοριτσιών, ήταν πολύ πιο δυνατά από τις Ρωσίδες. Παίκτριες μεγάλης κλάσης και αυτές, αλλά με «μπροστάρισσα» τη Χίπε και «μαέστρο» τον Μπράνκο, ο Ολυμπιακός έκανε πράξη αυτό που πήγε να κάνει στη Ρωσία. Να προκριθεί.

Μέσα εκεί ο Ολυμπιακός έκανε άθλο. Έγραψε έπος. Θύμισε θριάμβους και το βιβλίο της ιστορίας του θα γράφει πως το 2017, η ομαδάρα με τα κόκκινα άλωσε το Κράσνιογιαρσκ.

Τελευταίο “θύμα” ήταν η Γενισέι Κράσνογιαρσκ και στο Λιμάνι ελπίζουν το όνειρο να έχει happy end και ο Ολυμπιακός να προσθέσει μια ακόμη ευρωπαϊκή Κούπα στην συλλογή του. Το ανδρικό τμήμα έχει δυο (1996, 2005), ήρθε η ώρα και για το γυναικείο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα