26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Απίστευτη έκκληση από τον κυβερνήτη : Πρέπει να προσγειωθούμε, βοηθήστε μας!!!

από fimotro

Τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα πριν από την συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε τη Βραζιλιάνικη ομάδα στη Μεντεγίν, αποκαλύπτει η επικοινωνία του πιλότου με πύργο ελέγχου.
Η μαρτυρία ανήκει σε πιλότο άλλου αεροσκάφους, της εταιρείας Avianca που πετούσε κάτω από το μοιραίο αεροπλάνο. Ο πιλότος άκουγε στον ασύρματο τον τελευταίο διάλογο που είχε ο πιλότος της Lamia με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Χοσέ Μαρία Κόρντοβα, κοντά στο Μεντεγίν, όπου επρόκειτο να προγειωθεί η μοιραία πτήση.
Η επικοινωνία αυτή δεν δόθηκε επίσημα στη δημοσιότητα αλλά Βραζιλιάνικα ΜΜΕ μίλησαν με τον πιλότο Juan Sebastian Upegui, που άκουσε την συνομιλία.
«Το TJ85 είπε ξαφνικά: Ζητούμε προτεραιότητα για να προσεγγίσουμε την πίστα προσγείωσης, ζητούμε προτεραιότητα να συνεχίσουμε στη θέση. Έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα», φέρεται να είπε ο κυβερνήτης σύμφωνα με τον Χουάν Σεμπάστιαν Ουπεγκί.

Κάθε λεπτό που περνούσε η ένταση ενισχυόταν ολοένα περισσότερο με τον Ουπεγκί να δηλώνει πως η φωνή του κυβερνήτη του αεροσκάφους της LaMia να προδίδει αγωνία.

«Τώρα έχουμε γενικό πρόβλημα στα ηλεκτρικό. Έχουμε πρόβλημα σε όλα τα ηλεκτρικά συστήματα. Δεν έχω επαφή με το ραντάρ τώρα, δεν έχω επαφή με το ραντάρ. Πρέπει να προσγειωθούμε… Βοηθήστε μας! Βοηθήστε μας!», συνέχισε να μεταφέρει ο Ουπεγκί.
Αμέσως μετά, χάθηκε κάθε επικοινωνία με το αεροσκάφος.
Η πτήση LaMia 2933 συνετρίβη μόλις 30 χιλιόμετρα πριν από το αεροδρόμιο της Μεντεγίν, που ήταν και ο τελικός προορισμός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα