Ανδρέας Λοβέρδος : Δεν υπάρχει πολιτική διαπραγμάτεση είναι ψέμα

από fimotro

northΟ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της δημοκρατικής συμπαράταξης βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 ανέφερε σχετικά με τις επικείμενες επαφές του κ. Αλ. Τσίπρα με την Γερμανίδα καγκελάριο Μερκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρ. Ολάντ για να κλείσει το κεφάλαιο της αξιολόγησης: Δεν υπάρχει καμία πολιτική διαπραγμάτευση ειναι ψέμματα ολα αυτα. Οι προσδοκίες που θέλει η κυβέρνηση να δημιουργήσει ειναι ψευδείς. Συνεπώς δεν υπάρχει τίποτε, η κυβέρνηση εχει συμφωνήσει σε νέα μέτρα και επομένως θα οδηγηθούμε σε ενα τέταρτο μνημόνιο που οσο οι πολίτες δεν ανακόπτουν την πορεία αυτή, τοτε θα συνεχίσουμε στην ιδια κατάσταση.
Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος ειπε οτι η θα μπορούσαν να γίνουν εκλογές και το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης εκλογές ειναι κατάλληλη η συγκεκριμένη συγκυρία γιατί θα εχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και επομένως ειναι κατάλληλος ο χρόνος.
Στην ερώτηση γιατί ο κόσμος στην περίπτωση εκλογών να εμπιστευτεί ξανά το ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ εχει πάρει διαζύγιο απο το ψέμμα και διαθέτει έμπειρα στελέχη. Όντως ακούει και εκείνος οπως ειπε οτι πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα πάνε κοντα στο ποτάμι και αναλογίστηκε γιατί ο χώρος δεν ειναι ενωμένος, αλλά κατακερματισμένος. Σε αυτές τις εκλογές ούτε ΣΥΡΙΖΑ ουτε ΝΔ ειπε αλλά στήριξη των πολιτών στην δημοκρατική συμπαράταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα