2 Μαΐου 2024
2 Μαΐου 2024

Η μεγάλη επιστροφή του Ν. Χατζηνικολάου στην τηλεόραση

από fimotro

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1 βγαίνει από λεπτό σε λεπτό. Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Nίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει ένα δελτίο το οποίο ήταν εντελώς… άπατο. ήταν τελευταίο δηλαδή παρά τα εντυπωσιακά lead in που παραλάμβανε η Μαρία Χούκλη. Το στοίχημα για το Νίκο Χατζηνικολάου θα είναι πολύ μεγάλο απο εδώ και πέρα, στην πραγματικότητα όμως είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να φέρει το δελτίο του ΑΝΤ1 και πάλι στην κορυφή, έχοντας ισχυρή πολιτική και δημοσιογραφική παρέμβαση και το κυριότερο να αποκτήσει κύρος που παρά την παρουσία της Χούκλη, έλειπε συνολικά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Δεν θα είναι εύκολο το έργο του Nίκου Χατζηνικολάου, είναι όμως μαθημένος στα δύσκολα και εμείς στοιχηματίζουμε ότι θα πετύχει και πάλι. Θα το φέρει δηλαδή στην κορυφή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου για περισσότερα από είκοσι χρόνια παρουσίαζε τα κεντρικά δελτία ειδήσεων αρχικά στο Mega και μετά στον Alpha και το Alter, ενώ στη συνέχεια είχε τον ρόλο του κεντρικού σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων του Star. Η συμφωνία θα ανακοινωθεί σήμερα, καθώς ο σταθμός βιάζεται να τονώσει τον ενημερωτικό του τομέα, ενώ εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και την εκπομπή «Στον Ενικό» κάθε δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα