Αναγνώστης μας, ρωτά τον υπουργό και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ

από fimotro

Αγαπητό Fimotro,

με αφορμή την ανάρτησή σου σχετικά με την διαταγή για αφαίρεση άδειας οπλοκατοχής και αστυνομικού συνοδού από τον Ιβάν Σαββίδη έχω να ρωτήσω τον αρμόδιο υπουργό και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ τα εξής:

  1. Καταλαβαίνω η ΕΛΑΣ να διαθέτει αστυνομικό για φύλαξη κάποιων προσώπων που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσλάβουν ιδιωτικούς αστυνομικούς. Να διαθέτει όμως για φύλαξη και συνοδεία αστυνομικό φρουρό σε έναν εκατομμυριούχο επιχειρηματία – ολιγάρχη και τον αστυνομικό αυτόν να τον πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος είναι κάτι που με… ξεπερνά!
  2. Καταλαβαίνω η ΕΛΑΣ να διαθέτει άδειες οπλοκατοχής σε ορισμένους ανθρώπους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ. Να διαθέτει όμως άδεια οπλοκατοχής σε έναν πάμπλουτο επιχειρηματία που έχει και έναν Αστυνομικό επίσημα δηλωμένο ως σύνοδό του και καμιά δεκαριά “φουσκωτούς” είναι και αυτό είναι κάτι που με… ξεπερνά!
  3. Ο αρμόδιος υπουργός Ν. Τόσκας όταν ανέλαβε τα υπουργικά του καθήκοντα μας είχε υποσχεθεί ότι θα πάρει ΟΛΟΥΣ τους VIP αστυνομικούς από τα δημόσια πρόσωπα και θα τους ρίξει στη “μάχη του πεζοδρομίου”. Γιατί η συγκεκριμένη υπόσχεση δεν ισχύει για τον Ιβάν Σαββίδη; Αποτελεί εξαίρεση; Και αν ναι γιατί αποτελεί εξαίρεση όταν όλοι γνωρίζουν εδώ στην Θεσσαλονίκη ότι έχει “στρατό” φουσκωτών που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα;

Αυτές τις απλές απορίες έχω ως πολίτης και φορολογούμενος αυτής της χώρας και στέλνω αυτό το email σε εσάς για να το διαβάσουν τόσο ο υπουργός όσο και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ. Σας ευχαριστώ και υπογράφω με τα πραγματικά μου στοιχεία.

Νίκος Χρ. Μπάρδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Καλαμαριά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα