26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Ο Killer έβγαλε την καταραμένη ασπρόμαυρη φανέλα και φόρεσε επιτέλους την ερυθρόλευκη…

από fimotro

Ένας παικταράς με όλη τη σημασία της λέξης ανήκει εδώ και λίγη ώρα στον Θρύλο. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν και επίσημα γνωστή την απόκτηση του Τζούρτζεβιτς που χθες μαύρισε τις ψυχές των Γαύρων με την φανέλα-κηδεία λόγω χρώματος της Παρτιζάν. «Θέλω να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς μας», τονίζει ο παίκτης. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ούρος Τζούρτζεβιτς», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Τζούρτζεβιτς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω καλά που έχω έρθει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω, στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας», ανέφερε και συνέχισε:

«Γνωρίζω καλά ότι η φάση των ομίλων του UEFA Champions League είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο!», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα