27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

H Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

realnewsbekdosiΜε τίτλο: “Ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την οργισμένη αντίδραση από τον εμίρη του Κατάρ. Ο Αλ Θάνι στρέφεται κατά του ελληνικού Δημοσίου μετά το “μπλόκο” στα επιχειρηματικά του σχέδια σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Οξυά.

Σύμφωνα με την Realnews, ο εμίρης του Κατάρ:

-Απορεί: “Πώς μια τόσο φτωχή χώρα αντί να στηρίζει τις επενδύσεις κάνει ό,τι μπορεί για να τις διώξει;”
-Προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει στο εξής σε ελληνικές εταιρείες να αναλάβουν έργα στο Κατάρ, όπου δραστηριοποιούνται ήδη 180 όμιλοι με χιλιάδες Ελληνες εργαζόμενους.
-Δηλώνει έτοιμος να μεταφέρει επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ελλάδα σε άλλες χώρες.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης και έχει τίτλο: “Ωρες ευθύνης για την πολιτική ηγεσία μας”. Ο Χρ. Πασαλάρης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ας πιάσουν οι αρχηγοί από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που τους προσφέρουν οι αμέσως επόμενες ημέρες, ας μονοιάσουν, έστω για λίγο, ας εξασφαλίσουν όλοι μαζί κάποια επιτυχία στα ανοιχτά εθνικά θέματα”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

-Ανασχηματισμός Βρυξελλών. Με το βλέμμα στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης οι αλλαγές Τσίπρα στο κυβερνητικό σχήμα.
-“Δεν βλέπω φως. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε σύγχυση”. Η εξόρμηση του Κώστα Καραμανλή στην Ηπειρο και τι είπε στους συνομιλητές του για τις πολιτικές εξελίξεις.
-«Έφυγε» ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Η δημιουργία της αυτοκρατορίας, οι δικαστικές περιπέτειες και ο ξαφνικός θάνατος.
-Απειλείται η στρατιωτική ισορροπία στο Αιγαίο. Η παραγγελία των 24 “αόρατων” αεροσκαφών F35 από την Τουρκία ανατρέπει τους συσχετισμούς εις βάρος της Ελλάδας.
-Υπόθεση Marfin: Τους κατηγόρησαν άδικα και αθωώθηκαν ομόφωνα!

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Η τελευταία φορά που ένας ανασχηματισμός σηματοδότησε την αλλαγή μιας κυβερνητικής πολιτικής, ήταν 564 μ.Χ., όταν ο Ιουστινιανός στη θέση το ενός από τους δύο Καπαδόκες του, τοποθέτησε τον άλλον…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Τίτλοι τέλους για Λιάγκα – Σκορδά. Αποκλειστική δήλωση στην “R”: “Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα”.
-“Θέλω να πατήσω το σανίδι”. Η λαμπερή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη αποκαλύπτει την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο και εξομολογείται ότι μόνο αν την έδιωχναν θα έφευγε από το “Happy Day”.
-Μετακόμισε για τη Χριστίνα του! Ο παρουσιαστής του “World Party” Σάκης Τανιμανίδης άφησε τη Θεσσαλονίκη για να συγκατοικήσει στην Αθήνα με τη σύντροφό του Χρ. Μπόμπα.
-Η “έκρηξη” του Ορέστη! Εξαλλος ο Ορ. Τζιόβας με τις φήμες που τον θέλουν να διατηρεί σχέση με την Παναγιώτα Βλαντή, ενώ ζει ευτυχισμένος με την Ελενα Μεντζέλου.
-Γιάννης Φέρτης: Τα ξενύχτια, τα ποτά και η αγάπη για το θέατρο.

reallife realmoney realsports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα