27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Μέλη σπείρας Αλβανών οι βασικοί ύποπτοι για τον φόνο Σταματιάδη

από fimotro

Τα μέλη σπείρας Αλβανών κακοποιών, που είχαν προ τριετίας συλληφθεί για ληστείες και διαρρήξεις κατοικιών στην Αττική και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής τους, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ. για τον φόνο του 52χρονου επιχειρηματία τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου στην Κηφισιά, σύμφωνα με την “Καθημερινή”.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας εμφανίζονται βέβαιοι ότι οι δράστες της φονικής ληστείας έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Κατόπιν έρευνας στο ηλεκτρονικό τους αρχείο μάλιστα και με κριτήριο τη μεθοδολογία δράσης των δύο κακοποιών, που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στην πλάτη τον 52χρονο επιχειρηματία, φέρεται να έχουν περιορίσει σημαντικά το εύρος της έρευνάς τους και να έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε συγκεκριμένες σπείρες Αλβανών κακοποιών.

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, κατέληξε την Παρασκευή, 20 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα