27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Χάος στο κέντρο της Αθήνα από την αντιπολεμική πορεία του ΠΑΜΕ [εικόνες]

από fimotro

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα με σύνθημα «Όλοι στους δρόμους» και τίτλο «Έξω η Ελλάδα από το Νέο Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα!».

Στη συνέχεια τα μέλη του ΠΑΜΕ και οι συλλογικότητες που έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία.

Οι προσυγκεντρώσεις έγιναν από τις 18:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος από Σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Κλαδικές Ενώσεις και Σύλλογοι ΕΒΕ, ενώ στα προπύλαια βρέθηκαν Σύλλογοι Συνταξιούχων και Λαϊκές Επιτροπές της Αττικής και Σύλλογοι Γυναικών.

Νωρίτερα το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι δυο κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού, απόπειρα σωματικής βλάβης, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Την ίδια ώρα χάος έχει δημιουργηθεί στους δρόμους της πρωτεύουσας καθώς κεντρικές αρτηρίες είναι κλειστές λόγο της πορείας.

Κλειστοί δρόμοι είναι: η κάθοδος Βασιλίσσης Σοφίας, η κάθοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Πανεπιστημίου και η Βασιλίσσης Αμαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα