26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Επιτέλους έβγαλαν εκνευρισμό οι Αγγελόπουλοι

από fimotro

Μπορεί σε επίπεδο συμπεριφοράς να είναι πραγματικοί κύριοι, χρειάζεται όμως και λίγο… πεζοδρόμιο και νεύρο ειδικά όταν βλέπουν Σφαιρόπουλος και Σπανούλης (κυρίως ο πρώτος γιατί έχει την ευθήνη ως προπονητής) να διασύρουν την ιστορία της ομάδας. Τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από τον ΠΑΟ (μαζί με την τελευταία περσινή στο ΣΕΦ), 30άρες από μέτριες ομάδες όπως η Μπασκόνια και είναι η Χίμκι, ήττες με κατεβασμένα τα χέρια από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και γενικά εμφανίσεις πολύ μέτριες σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Ευτυχώς λοιπόν οι Αγγελόπουλοι κατάλαβαν τι συμβαίνει.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι πολύ ενοχλημένοι από την εικόνα που έχει παρουσιάσει σε αυτά τα παιχνίδια η  ομάδα τους. Δεν τους πειράζει τόσο η ήττα, αλλά η απόδοση των «ερυθρολεύκων», οι διαφορές στα χαμένα ματς και το γεγονός πως η ομάδα τους πέτυχε μόλις 54 πόντους σε Βιτόρια και Μόσχα.

Έτσι, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Προς το παρόν, δεν υπάρχει θέμα προπονητή, (να είστε βέβαιοι όμως ότι θα υπάρξει σύντομα) αλλά είναι πιθανό να τεθεί σύντομα θέμα αντικατάστασης ξένων παικτών, καθώς και επιβολής κυρώσεων. Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί να βρεθούν αύριο (19/1) στο ΣΕΦ οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ για να έχουν… τετ-α-τετ με παίκτες και προπονητικό τιμ.

Δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, το παιχνίδι-ορόσημο, όχι τόσο για βαθμολογικούς λόγους, για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (29/1), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι εκείνο το ματς υπάρχουν και οι εκτός έδρας αποστολές σε Πάτρα (με Προμηθέα) και Βελιγράδι (με Ερυθρό Αστέρα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα