16 Απριλίου 2024 / 11:21 μμ
16 Απριλίου 2024 / 11:21 μμ

Ντροπιάζει την ιστορία του Ολυμπιακού, όχι με τις ήττες, αλλά με τον τρόπο που κοουτσάρει…

από fimotro

Τον κρατάνε οι Αγγελόπουλοι στην ομάδα και στον πάγκο του Ολυμπιακού τον Σφαιρόπουλο και αφού τον κρατάνε θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους. Ο άνθρωπος είναι ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχει βγάλει το άθλημα σε επίπεδο κοουτσαρίσματος και επιλογών σε ξένους. Μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Για τον Σπανούλη που συνεχώς τον ξεκινά βασικό, για τους ξένους που επίλεξε για να κουμπώνουν με τον Σπανούλη, για τον τρόπο που χειρίζεται την επίθεση, για τα συστήματα που δεν μπορεί να διδάξει κλπ, κλπ. Δεν είναι τόσο η ήττα, όσο ο τρόπος που έρχεται αυτή η ήττα. Ο άνθρωπος δεν κάνει για προπονητής ούτε για ομάδα τοπικού πρωταθλήματος. Οπότε για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια αντιγράφουμε από το sport-fm.gr. Το κρύο της Μόσχας «πάγωσε» για τα καλά τους παίκτες του Ολυμπιακού…

Πληρώνοντας την τραγική του εμφάνιση στο πρώτο μέρος αλλά και την τρομερή ευστοχία της Χίμκι έξω από τα 6,75 (12/27) οι ερυθρόλευκοι πέρασαν εφιαλτικό βράδυ στη Μόσχα, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη βαριά εκτός έδρας ήττα με 82-54 και υποχώρησαν στο 13-6.

Εκτός τόπου και χρόνοι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πρώτο μέρος, με τους Ρώσους να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ και να στέλνουν τη διαφορά ακόμα και στο +24 (49-25).

Παρόμοια η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πειραιώτες να μην μπορούν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του ματς και ουσιαστικά να πετούν λευκή πετσέτα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο.

Σβεντ με 19 και Τζένκινς με 16 προκάλεσαν τα περισσότερα προβλήματα στους ερυθρόλευκους, από τους οποίους διασώθηκαν μόνο οι Στρέλνιεκς και Ουίλντζερ με 10 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι την ερχόμενη Παρασκευή (26/1) στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι Πειραιώτες.

Τα δεκάλεπτα: 28-14, 49-25, 65-38, 82-54

inner

inner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα