26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Εχασε το κοινωνικό μέρισμα αλλά κέρδισε τη φορολοταρία!

από fimotro

Πρεμιέρα έκανε χθες η φορολοταρία, με 4,5 εκατ. πολίτες να μπαίνουν στην εφαρμογή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Κληρώθηκαν 2.000 λαχνοί, εκ των οποίων οι 1.000 αναπληρωματικοί, και οι τυχεροί θα «μοιραστούν» συνολικά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή 1.000 ευρώ ο καθένας.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Για να δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς, πατήστε εδώ.

Ένας από τους τυχερούς μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι λίγο πριν κερδίσει στη φορολοταρία είχε αποκλειστεί από τη διανομή του μερίσματος λόγω φιλοξενούμενου!


Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών, στη λοταρία συμμετείχαν 4,5 εκατ. ΑΦΜ από 8 εκατ. συναλλαγές συνολικής αξίας 2,1 δισ. ευρώ. Στη λίστα με τις 11 σελίδες, δεν αναφέρονται ονόματα και ΑΦΜ.

Στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, μπορείτε να ελέγξετε αν είστε από τους τυχερούς που κέρδισαν για τις αποδείξεις μέχρι τις 30 Οκτωβρίου και τους λαχνούς που αντιστοιχούν.

Οι αποδείξεις ηλεκτρονικών συναλλαγών μετατρέπονται σε λαχνούς, αναλογικά με τα ποσά, και εμφανίζονται με μοναδικό κωδικό η καθεμία στην πλατφόρμα.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης μπορείτε να τα αναζητήσετε στην ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς της εφορίας. Οι τυχεροί θα λάβουν επίσης μήνυμα στην εφαρμογή του Taxisnet, στην κατηγορία «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση».

Προσοχή στον τραπεζικό λογαριασμό

Οι νικητές της κλήρωσης, εφόσον μπουν στο Taxisnet, θα πρέπει να δηλώσουν εκ νέου τραπεζικό λογαριασμό με το IBAN καθώς τα χρήματα δεν πρόκειται να μπουν στον λογαριασμό που έχουν δηλώσει στην Εφορία. Θα πρέπει όμως να προσέξουν καθώς αν δεν δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσα σε 3 μήνες, θα χάσουν τα χρήματα της φορολοταρίας.

Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, οι νικητές θα πληρωθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, αν τουλάχιστον οι μισοί (500) έχουν δηλώσει το IΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού. Σε διαφορετική περίπτωση, η πληρωμή των νικητών θα πραγματοποιηθεί τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα