Λένε ότι «κάθε αρχή και δύσκολη». Για εμάς ισχύει το «κάθε αρχή και πρόκληση». Την ερχόμενη Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας το μηνιαίο περιοδικό ZERO το οποίο έχει πολύ συγκεκριμένη στόχευση. Όπως λέει και το μότο του περιοδικού, πλέον, πρέπει να τα δούμε «όλα από την αρχή».

Πολιτική, οικονομία, εθνικά θέματα, αποκαλύψεις, διεθνείς εξελίξεις, τεχνολογία, τάσεις, τέχνη, αθλητικά, όλα ιδωμένα από μηδενική βάση. Φρέσκια ματιά στα πάντα σε ένα περιοδικό το οποίο δεν είναι απλά πλούσιο, αλλά στην κυριολεξία τα έχει όλα. Όταν αποφασίσαμε να εκδώσουμε το ZERO δεν είχαμε κατά νου να βγει ένα ακόμα περιοδικό. Θέλουμε να αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων όσοι καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τι συμβαίνει.

Στο πρώτο τεύχος υπάρχει καταιγισμός θεμάτων που πέραν της ενημέρωσης που παρέχουν θα αλλάξουν και τον τρόπο που ερμηνεύονται τα γεγονότα. Πρώτη αποκάλυψη, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία έχει ενημερωθεί αρμοδίως για το χρονικό διάστημα εντός θα πρέπει να αναμένεται απόπειρα επιθετικής ενέργειας από τη Τουρκία. Εξηγούνται οι λόγοι και τα κίνητρα με βάση τα στοιχεία που έχουν οι επιχειρησιακοί αρμόδιοι και οι ελληνικές υπηρεσίες.

Σε μία άλλη εξέλιξη, τους επόμενους μήνες, εντός του 2017, ανοίγει παράθυρο για πρόσβαση των ελληνικών οικονομικών υπηρεσιών σε έναν πακτωλό μαύρου χρήματος στο εξωτερικό, με προοπτική η φορολόγησή του να δημιουργεί προϋποθέσεις διαχείρισης του δημοσιονομικού σε εντελώς διαφορετική βάση. Με βάση τις εκτιμήσεις των Γερμανών, όπως είναι κυβέρνηση εκείνη την περίοδο μπορεί να προσδοκά έκτακτα φορολογικά έσοδα ακόμα και πλέον των 20 δις!

Δημοσιεύουμε του χάρτες και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, Που βρίσκονται, πόσα είναι, πόσο αξίζουν. Ο θησαυρός στο υπέδαφος που μπορεί να αλλάξει την πορεία της χώρας.

Παρουσιάζουμε την πιο τεκμηριωμένη έρευνα για το προσφυγικό και την παράνομη μετανάστευση στην χώρα. Οι αριθμοί που κρύβουν, η αλήθεια που δεν λένε, οι πολιτικές που δεν εφαρμόζουν, ποια είναι η επόμενη ημέρα.

Το παρασκήνιο πίσω από την εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ. Η αθέατη σύγκρουση με το βαθύ αμερικανικό κράτος. Ποιες δυνάμεις αναμετρήθηκαν, ποια είναι η πραγματική ατζέντα, ποιο είναι το μέλλον του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Ο κύκλος των χαμένων κεντροαριστερών που ψάχνουν πολιτική στέγη, ο γαλάζιος εμφύλιος για τα ανοίγματα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους εκσυγχρονιστές και η παρέμβαση Καραμανλή. Συνεντεύξεις Νίκου Βούτση, Μάκη Βορίδη.

Ο εξελίξεις που έρχονται στη διεθνή οικονομία. Η κινεζική φούσκα, η γερμανική απειλή και το τέρας του αποπληθωρισμού. Η ανάγνωση που αποφεύγουν να κάνουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Συνέντευξη με τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο. Μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του. Τι λέει για τον κώδικα της νύχτας, γιατί δηλώνει πολιτικοποιημένος, πως σχολιάζει τον… ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διεθνής υπόκοσμος, η σχέση του με τις μυστικές υπηρεσίες και η τερατώδης ισχύς που έχει αποκτήσει.

Το “internet of things”, το διαδίκτυο των πραγμάτων, πως έρχεται να δικτυώσει τα πάντα και να αλλάξει τον κόσμο σε τέτοιο βαθμό, όσον τον άλλαξε και η δικτύωση μεταξύ των ανθρώπων.

Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα δεκάδες θέματα που φιλοξενούνται στο πρώτο τεύχος του ZERO. Είπαμε, αν θέλαμε, να βγάλουμε ακόμα ένα περιοδικό, δεν θα μπαίναμε στο κόπο. Θέλαμε – και εκδώσαμε – κάτι πολύ περισσότερο. Ραντεβού κάθε μήνα στα περίπτερα όλης της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα