Υπουργείο Υγείας: Άφαντος από την τελετή ο Πολάκης

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Παρέλαβε το υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας το μεσημέρι της Τρίτης, λίγη μόλις ώρα αφ΄ότου ορκίστηκε υπουργός στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος υπουργός Ανδρέας Ξανθός παρέδωσε το υπουργείο στον Βασίλη Κικίλια, χωρίς όμως να έχει στο πλευρό του τον Παύλο Πολάκη.

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για την «ανθρωποκεντρική» πλευρά που θα ακολουθήσει το υπ. Υγείας προσθέτοντας πως πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι νοσηλευτές, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί αλλά και οι αφανείς ήρωες.

«Υπάρχουν μικροί ήρωες στο σύστημα υγείας, άνθρωποι που προσφέρουν. Αυτούς τους ανθρώπους θα αναδείξουμε», ανέφερε προειδοποιώντας πως «Όσοι έχουν όρεξη ρεβανσισμού ή πολιτικών τέτοιων που έχουν να κάνουν με τα εσωτερικά του κόμματος καλά θα κάνουν να μείνουν μακριά από το Υπουργείο Υγείας».

Ο Παύλος Πολάκης δεν θέλησε να παρευρεθεί στην τελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Υγείας και άφησε τον Ανδρέα Ξανθό να παραδώσει στον Βασίλη Κικίλια και τον Βασίλη Κοντοζαμάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα