Υπόθεση Λιγνάδη: Ο Κούγιας έκανε πειθαρχική αναφορά στην ανακρίτρια

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Πειθαρχική αναφορά σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας υπέβαλλε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημητρη Λιγνάδη, υποστηρίζοντας πως έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών σε βάρος του σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Π. Στάθη στο fimotro.gr, ο συνήγορος κατηγορεί την δικαστική λειτουργό για παράβαση καθήκοντος και την υπόθεση θα εξετάσει η αρεοπαγίτης επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, κ. Ζαμπέτα Στράτα.

Ο κ.Κούγιας προανήγγειλε πως σκοπεύει να στραφεί με μήνυση για παραβαση καθήκοντος κατά των εισαγγελέων και του ανακριτή που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Επισης, καταφέρθηκε ξανά κατά των μαρτύρων και μηνυτών λέγοντας: “Είναι μία υποθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλουν το Λιγνάδη εχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογες σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια… Είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τροπο είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές”.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, ότι δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης καθώς και ότι αποδέχεται υις μαρτυρίες αν αξιόπιστων ανθρώπων. “Στόχος ειναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν ειναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίες χωρις να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα