Υποψήφια στην Ανατολική Αττική και πάλι η Γεωργία Μαρτίνου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Και πάλι υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική θα είναι η Γεωργία Μαρτίνου. Η εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ θα είναι για τρίτη συνεχόμενη φορά υποψήφια βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Οι προσεκτικές εμφανίσεις της και η εν γένει παρουσία της στον πολιτικό βίο υποχρεώνουν άπαντες να μιλούν για το ήθος και την ανιδιοτελή προσφορά της.

Χαμηλών τόνων αλλά με ουσιώδεις παρεμβάσεις κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις εν αντιθέσει με τις στομφώδεις εμφανίσεις άλλων υποψηφίων που επιχειρούν να δημιουργούν αίσθηση αλλά μάλλον με πενιχρά αποτελέσματα.

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σπούδασε Μαθηματικά στο Λονδίνο και έχει πραγματοποιήσει Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Πληροφορική. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.
Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί στα Ναυτιλιακά και στον τομέα της Πληροφορικής. Το 2010 εξελέγη δημοτική σύμβουλος στον διευρυμένο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και ανέλαβε αντιδήμαρχος.
Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αττικής με τη ΝΔ στις εκλογές του 2012 και επανεκλέχθηκε τον Ιανουάριο του 2015.

Ιστοσελίδα: www.gmartinou.gr
Email:[email protected]
Διεύθυνση Γραφείου: Γλυφάδα, Γρηγορίου Λαμπράκη 69, Τ.Κ. 16675, τηλ: 2108956978, φαξ: 2108956998.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα