Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών κ. Ελευθέριος Κούρταλης, oι αντ/δροι Ευριπίδης Δοντάς, κα Ελευθερία Μουζάκη και μέλη του ΔΣ Δημήτρης Πολύχρονος και Νικόλαος Κατράδης συνάντησαν τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό ΑΝΕΠ Νίκο Παπαθανάση, την Τετάρτη 2/10/2019 προκειμένου να καταθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραδοσιακά παραγωγικός και εξαγωγικός κλάδος της ελληνικής Κλωστοϋφαντουργίας.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα πολύ θετικό και με πνεύμα κατανόησης, από τους κ.κ. Υπουργούς, των προβλημάτων που τέθηκαν από τα μέλη του ΣΕΒΚ και αποτελούν τροχοπέδη για τον κλάδο.

Κατά την συνάντηση, οι φορείς του κλάδου επέδωσαν στον Υπουργό εμπεριστατωμένο υπόμνημα, με τις θέσεις και προτάσεις τους, για τα μέτρα και τις ενέργειες άμεσης απόδοσης για την διάσωση των βιομηχανιών του κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα