Υπερθέαμα Kick Boxing στην Θεσσαλονίκη στις 27 Οκτωβρίου

από fimotro
H αδρεναλίνη στα ύψη και το ενδιαφέρον αναμένεται να απογειωθεί στην αθλητική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη και ώρα 17:00 στο Grand Hotel Palace Μοναστηρίου 105.
Συγκεκριμένα, μια νεοφανής αθλητική διοργάνωση ξεκινάει δυναμικά την πορεία της από τη Μακεδονία, στοχεύοντας να γίνει μέρος της πολιτιστικής και αθλητικής ταυτότητας της πόλης και ταυτόχρονα να προβάλλει τα μαχητικά αθλήματα, μέσα από στοιχεία που τα διακρίνουν, αυτά της αθλητικής παιδείας, της παράδοσης και του δυναμισμού, σπάζοντας τα στερεότυπα της σκληρότητας.
Η σύγχρονη αυτή πρόταση, αντανακλά τη νεανική φρεσκάδα και το αθλητικό υπόβαθρο του δημιουργού της και φιλοδοξεί να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, υποσχόμενη ένα αθλητικό υπερθέαμα, μέσα στα αυστηρά πλαίσια των ασφαλών, δίκαιων και ισότιμων αγώνων.
Οι καλύτεροι μαχητές σε επιλεγμένα ζευγάρια με στόχο το θέαμα, θα πλαισιώσουν το main event σε αγώνες που όλοι ελπίζαμε να δούμε και τώρα θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία.

Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στις 26 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα και παρουσίαση αθλητών στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ralace.

Διοργανωτής
Sargi Petrosian-Adrenaline Explosion
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΗΤΣΚΟΛΑΒΑΣ 6974-334267

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα