Υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στη διάθεση του Δήμου Αμαρουσίου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Υπερπηδώντας τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, ο Δήμος Αμαρουσίου θέτει στην υπηρεσία των συμπολιτών μας ένα νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, δωρεά της Ομοσπονδίας Σαμαρειτών της Γερμανίας προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος με τη σειρά του, μεταβίβασε το όχημα στον Δήμο Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μεταβίβασης και αδειοδότησης του ασθενοφόρου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρέλαβε τυπικά το νέο ασθενοφόρο, και δήλωσε:  ««Η προάσπιση της υγείας των συμπολιτών μας είναι για εμάς υπέρτατη αξία. Έπειτα από μία δαιδαλώδη γραφειοκρατική διαδικασία και παρά τα εμπόδια που χρειάστηκε να υπερπηδήσουμε, εμείς δεν το βάλαμε κάτω αλλά φτάσαμε μέχρι τέλους τη διαδικασία ώστε σήμερα να μπορούμε να θέσουμε στην υπηρεσία των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη ένα υπερσύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα