Συντετριμμένος από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη εμφανίστηκε ο Πύρρος Δήμας. Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ο θρυλικός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση μιλώντας για τον χαμό του φίλου του.

«Από το 2000 ως το 2012 ταξιδέψαμε μαζί σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2000, όταν έσπασε το πόδι του, ταξιδέψαμε μαζί με το αεροπλάνο και έβαλαν τα μετάλλια μπροστά. Ο Αλέξανδρος με το σπασμένο πόδι δεν μπορούσε να κάτσει αλλού. Ήταν και ψηλός.

Το καλύτερο παιδί. Με το χαμόγελο, την ευγένειά του. Το 2004 στο Ολυμπιακό Χωριό μαζί. Πήρε το αίμα του πίσω με το μετάλλιο. Στο Πεκίνο είχα πάει ως αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας. Κι εκεί τον αδίκησαν, αλλά πήρε μετάλλιο», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί με τον Αλέξανδρο, με έπαιρνε τηλέφωνο, με ρώταγε για τη γυναίκα μου (σ.σ.: η σύζυγος του Πύρρου Δήμα απεβίωσε επίσης από καρκίνο), για τα παιδιά μου, πολύ γλυκό παιδί. Όταν σηκώθηκα το πρωί να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… είναι στενάχωρο πολύ», είπε κομπιάζοντας.

Και ξεσπώντας σε κλάματα όταν αποκάλυψε ότι η σύζυγος του Αλέξανδρου του ζήτησε να μιλήσει στην κηδεία, ανέφερε:

«Με πήρε και η Δώρα τηλέφωνο και μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία, γιατί, δυστυχώς, δεν μπορώ να το περάσω αυτό ξανά. Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν αυτό»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα