Ξενοδόχος στα Μετέωρα ξέχασε να δηλώσει 1,3 εκατ. ευρώ!

από fimotro

Η ΔΟΥ Τρικάλων ήταν σύμφωνα με πληροφορίεςη οικονομική υπηρεσία που εντόπισε την απόκρυψη 1.300.000 ευρώ περίπου ακαθάριστου κέρδους καταλύματος στην περιοχή των Μετεώρων μετά από διασταύρωση στοιχείων σε πλατφόρμες κράτησης και τα βιβλία της επιχείρησης.

Η ίδια οικονομική υπηρεσία, απέδωσε και τον αντίστοιχο «λογαριασμό» στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που κλήθηκε να πληρώσει 300.000 ευρώ φόρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας της περιοχής, κατέθεσε την επόμενη κιόλας μέρα το σύνολο του ποσού, κλείνοντας την υπόθεση.

 

Οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές της ΔΟΥ στην περιοχή των Τρικάλων, έχουν βάλει σε προτεραιότητα τον τουριστικό κλάδο και δη εκείνο των καταλυμάτων και όπως αναφέρεται, η συνεχής αύξηση της επισκεψιμότητας δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού με στόχο να καθιερωθεί, ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον που θα κινείται στα νόμιμα και προβλεπόμενα πλαίσια σε κάθε επίπεδο.

Πηγή: trikalanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα