Ο Άρης Γάτας απο τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες της χώρας είναι ο πρώτος δημοσιογράφος στην ιστορία της ΕΡΑΣΠΟΡ που βραβεύεται με βραβείο Μπότση. Μια σπουδαία τιμητική διάκριση για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που απέσπασε τιμητική διάκριση στο πλαίσιο της 36ης απονομής των δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση, για την δημοσιογραφική του εργασία, τις μεγάλες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις με παγκόσμιους αστέρες του ποδοσφαίρου Μέσι,Κριστιάνο, Μπεκαμ και άλλους και το βιβλίο του για τον Κλαούντιο Ρανιέρι που έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ.

Η 36η Απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Σαρόγλου, Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Το ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση απονέμει κάθε χρόνο Δημοσιογραφικά Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις και Ειδικά Βραβεία σε δημοσιογράφους που έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές επιτυχίες, σε οποιονδήποτε τομέα, σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτορεπορτάζ και οι οποίοι διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ποιοτικής ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα