Βουλή: Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια η άρση ασυλίας του Κώστα Μπάρκα

από Philippos

Υπερψηφίστηκε η άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, από την Ολομέλεια της Βουλής με 175 ψήφους υπέρ, 89 κατά και 9 παρών, για τις αθλιότητες που είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κατά του εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν τοποθετήθηκε επί της άρσης ασυλίας του από το βήμα της Βουλής, καθώς απουσίαζε σε αποστολή του Κοινοβουλίου στο εξωτερικό και κατέθεσε υπόμνημα για να υποστηρίξει την θέση του.

Η υπόθεση άρσης ασυλίας του βουλευτή, αφορούν αναρτήσεις του κ. Μπάρκα σχετικά με ηχητικές συνομιλίες, στις οποίες δήθεν συμμετείχε ο Γ. Κουρτάκης, για τις οποίες ωστόσο η Δικαιοσύνη είχε αποφανθεί ότι δεν υπήρχε καμία συμμετοχή του εκδότη των Παραπολιτικών, καταδικάζοντας τον δημιουργό των ψευδών δημοσιευμάτων.

Αντιδρώντας στις αναρτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Κουρτάκης είχε γνωστοποιήσει πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό απέναντι στις αθλιότητες του κ. Μπάρκα, αναφέροντας σε ανάρτηση του στο twitter :

«Επειδή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε αναπαραγωγή μιας αθλιότητας, για την οποία έχει καταδικαστεί ο δημιουργός της. Επειδή στο ηχητικό δεν είμαι εγώ. Και επειδή δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή στις «Τασίες», θα υποβάλω μήνυση και αγωγή κατά του Κώστα Μπάρκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα