Βόμβα Σαμαρά: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η πρώτη φορά που κατονομάζεται από πολιτικό ο Παπαγγελόπουλος

«Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν», αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μετά την δικαστική εξέλιξη που αφορά τον αντιεισαγγελέα Ι.Αγγελής, ο οποίος είχε αρχειοθετήσει στο παρελθόν τις σχετικές μηνύσεις και ζήτησε ζητεί με παραγγελία του να διενεργηθεί μία σειρά δικονομικών πράξεων από τον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών, μεταξύ των οποίων να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες οι τρεις πολιτικοί-μηνυτές, αλλά και να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του “Ρασπούτιν”, ο Α. Σαμαράς έριξε βόμβα με την συνέντευξή του στα Παραπολιτικ΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά από την ημέρα που ακούστηκε το όνομα υπουργού που φέρεται να έχει εμπλοκή στην σκευωρία της Novartis, με το προσωνύμιο “Ρασπούτιν”, που κατονομάζεται με όνομα και επώνυμο και που όπως υποστηρίζει ο κ. Σαμαράς “έστησε την Novartis”.

Ο αντεισαγγελέας Ι. Αγγελής ανασύρει από το αρχείο τις μηνύσεις τους για τη σκευωρία της Novartis

Νέα στοιχεία που επιβάλλουν την ανάσυρση από το αρχείο των μηνύσεων του Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου που στρέφονται κατά της εισαγγελίας διαφθοράς, των προστατευομένων μαρτύρων, αλλά στελεχών της Κυβέρνησης στην υπόθεση Νοβάρτις επικαλείται ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Αγγελής σε έγγραφη αναφορά που υπέβαλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η δεκασέλιδη αναφορά-ανάσυρση των μηνύσεων του κ.Αγγελή υπεβλήθη σύμφωνα με πληροφορίες χθες και πρωτοκολλήθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Πηγές της Εισαγγελίας ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη αναφορά δεν υποβλήθηκε ως είθισται και δεν τηρήθηκε η διαδικασία υποβολής σχετικού αιτήματος προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία μπορεί να αποφασίσει για την τύχη των μηνύσεων αυτών, ενώ γίνεται λόγος για παραβίαση της εισαγγελικής ιεραρχίας, καθώς δεν είχε υπάρξει προηγουμένως σχετικό αίτημα.

Ο κ. Αγγελής έχει κληθεί να καταθέσει αύριο ως μάρτυρας στο πλαίσιο των πειθαρχικών και ποινικών ερευνών που διενεργούνται στον Αρειο Πάγο τόσο για τις καταγγελίες του ιδίου όσο και τις καταγγελίες της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη σε βάρος του.

Η έρευνα διενεργείται από τον αντεισαγγελέα του Αρειου Πάγου Δημήτριο Δασούλα ως προς το σκέλος των καταγγελιών Αγγελή, ενώ για τις καταγγελίες Τουλουπάκη την έρευνα διενεργεί ο αντεισαγγελέας Βασίλειος Πλιώτας.

 

novartis tomanifesto.gr tomanifesto manifesto manifesto.grΠυρηνική βόμβα από Σαμαρά: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπουτιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα