Βιτριόλι: Έπεφταν κομμάτια δέρματος από την Ιωάννα

από fimotro

Οι καταθέσεις που έκαψαν την Εφη Κακαράντζουλα

μαραθώνια συνεδρίαση της Τρίτης (06/10) στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατέδειξε τη βαρβαρότητα της κίνησης της κατηγορούμενης. Οι συγκλονιστικές περιγραφές των γιατρών, η κατάθεση του άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε εμμονή η δράστιδα αλλά και οι γείτονες που εργάζονταν όπως και εκείνη στην Καλλιθέα, έδωσαν τη δική τους οπτική ματιά στη δικαστική αίθουσα, καταδεικνύοντας τη σφοδρότητα της επίθεσης και βγάζοντας το συμπέρασμα ότι η Έφη Κακαράντζουλα ήθελε να τη σκοτώσει.

Η δίκη συνεχίζεται την Πέμπτη, όταν και αναμένονται νέες εντάσεις, όπως αυτή με τη διαμάχη στη διάρκεια της αντεξέτασης του 40χρονου μάρτυρα «κλειδί» της υπόθεσης από τον κ. Νίκο Αλεξανδρή, εκ των νομικών παραστατών της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μάλιστα ο πρόεδρος αναγκάστηκε να παρέμβει πολλές φορές ανακαλώντας στην τάξη τον δικηγόρο επισημαίνοντας ότι ο ρόλος του είναι να κάνει ερωτήσεις και όχι να επιτίθεται στο μάρτυρα. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κατάθεσης του 40χρονου ο πρόεδρος, μάλιστα, δεν άντεξε και είπε σε έντονο ύφος πως: «κύριοι συνήγοροι εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης»!

Οι φρικτές πρώτες στιγμές

Τις φρικτές στιγμές που βίωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου δευτερόλεπτα μετά την επίθεση με το καυστικό οξύ, περιέγραψε στο δικαστήριο ιδιοκτήτης κουρείου και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος συγκλόνισε με την κατάθεση του. «Στα δέκα δευτερόλεπτα που χαιρετηθήκαμε με την Ιωάννα άκουσα φωνή. Πάω στην κοπέλα, λες και ήρθε κύμα από καυστικό υγρό. Έβγαζε μπουρμπουλήθρες. Η κοπέλα έλιωνε μπροστά. Απλά της είπα να βγάλει τα ρούχα της. Έλιωνε μπροστά μου. Δεν μπορούσε να την αγγίξει κανένας. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω. Επεφταν κομμάτια δέρματος. Ελιωνε το ύφασμα. Δεν μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω γιατί ήταν γυναίκα. Ειχε αρχίσει να παραμορφώνεται και το πρόσωπο. Φανταστείτε ένα καυτό λάδι που ρίχνετε μέσα κρέας» ήταν τα λόγια του μάρτυρα.

Υπέρ της θέσης πως στόχος της κατηγορούμενης ήταν να επιφέρει το θάνατο και όχι απλώς να βλάψει την Ιωάννα, τάχθηκε και ο επικεφαλής του τμήματος πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων του νοσοκομείου Metropolitan, ο οποίος τόνισε ότι ήταν «τυχερή που ήταν κοντά το νοσοκομείο. Αν δεν της έριχνε νερό η φαρμακοποιός κινδύνευε να καταλήξει πριν φτάσει στο νοσοκομείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα