Βίντεο από το ντου του Ρουβίκωνα στο Κρατικό Νίκαιας

από fimotro

Ντου του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου δέκα άτομα μπήκαν στο νοσοκομείο και πέταξαν τρικάκια και φέιγ βολάν, ενώ φώναξαν και συνθήματα.

Στην συνεχεια τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν μέχρι το γραφείο του διοικητή του Γενικού Κρατικού, διαμαρτυρόμενα για τον θάνατο της 50χρονης από την Αρμενία, η οποία πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου για να αποφύγει τον έλεγχο της αστυνομίας.

Σε ανάρτησή τους σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με τίτλο «όπου φτωχός κι η μοίρα του;», τα μέλη τουΡουβίκωνα αναφέρουν ότι «Δεν είναι αυτή η μοίρα των φτωχών. Δεν είναι η μοίρα τους να πηδάνε απο τα παράθυρα και να σκοτώνονται για να μην τους συλλάβουν για παράνομη εργασία. Δεν είναι μοίρα, είναι ταξική επιβολή, είναι το δίκαιο του ισχυρού, είναι το αποτέλεσμα της υποταγής των πολλών στους λίγους».

Οι ίδιοι αναφέρονται στις γυναίκες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, που έχουν έρθει στη χώρα μας και περιποιούνται ηλικιωμένους και άρρωστους σε σπίτια και νοσοκομεία.

Ο Ρουβίκωνας επιτίθεται στον διοικητή που έστειλε τους αρμόδιους να διεξάγουν ελέγχους. «Αυτό ήταν το πρόβλημα της υγείας στην Ελλάδα, αυτό το πρόβλημα του νοσοκομείου, έτσι πατάσσεται η διαφθορά. Με το να κυνηγήσεις την μεσόκοπη προλετάρια που βγάζει το λιγοστό ψωμί της φροντίζοντας έναν συνάνθρωπο», αναφέρουν.

«Γκαϊανέ Κασαρτζιάν, αυτό είναι το όνομα της Αρμένισσας προλετάριας που πήδηξε στο κενό για να μην πιαστεί να εργάζεται παράνομα. Και όχι δεν ήταν η μοίρα της αυτή. Αργά ή γρήγορα όλοι οι άνθρωποι σε αυτή την ταξική θέση θα καταλάβουν ότι υπάρχει και μια άλλη μοίρα», αναφέρει η οργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα