Ποτέ δεν ήταν τόσο μόνος, ομολογεί ο Βενιζέλος

από fimotro

«Εν όψει δηλαδή της αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών, προφανώς είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν είμαι ούτε επαναπαυμένος, ούτε εφησυχασμένος ή για να το πω λίγο πιο ποιητικά, ποτέ δεν ήμουν τόσο μόνος, αλλά και τόσο συλλογικός».

Με τα παραπάνω λόγια ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλησε να περιγράψει την πολιτική κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην χώρα μετά τις ανακατατάξεις που έχουν γίνει και που σημειωτόν έχουν θέσει τον ίδιο εκτός εκλογών.

«Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις προκειμένου να επικαιροποιήσουμε την εξωτερική μας πολιτική, την εθνική μας στρατηγική, τη στρατηγική ασφάλειας και άμυνας της χώρας» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και προσέθεσε: «Η προεκλογική περίοδος δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο… πρέπει να προετοιμαζόμαστε από τώρα προκειμένου να οργανώσουμε αυτόν τον στρατηγικό αναστοχασμό που δεν αφορά μόνον την περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, δεν αφορά μόνον τις διμερείς σχέσεις μας με την Τουρκία, αλλά αφορά βεβαίως και το Κυπριακό, το οποίο είναι απολύτως αλληλένδετο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα