Βέλγιο: Σύσταση για εθελοντική… καραντίνα σε όσους επιστρέφουν από την Ελλάδα

από fimotro

Σύσταση για αυτοπεριορισμό και τεστ για κορωνοϊό σε όσους επιστρέφουν από την Ελλάδα απευθύνει το Βέλγιο που έβαλε τη χώρα μας στην «πορτοκαλί» λίστα.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Βελγίου τοποθέτησε την Ελλάδα στην «πορτοκαλί» λίστα του κορωνοϊού από την «πράσινη» στην οποία βρισκόταν μέχρι τώρα.

Αυτό σημαίνει ότι σε όσους επιστρέφουν στο Βέλγιο συστήνεται ο αυτοπεριορισμός καθώς και να υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό.

Υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε όσους επιστρέφουν από την Ελλάδα και στην Νορβηγία
Η Νορβηγία ανακοίνωσε χθες ότι θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 10 ημερών όλοι όσοι φτάνουν στη χώρα από τη Βρετανία, την Αυστρία, την Ελλάδα και την Ιρλανδία, αρχής γενομένης από τις 22 Αυγούστου, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19 σε αυτές τις χώρες. Παρόμοιοι περιορισμοί θα επιβληθούν επίσης και στους ταξιδιώτες από την Κοπεγχάγη, την πρωτεύουσα της Δανίας, ανέφερε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα