Τσίπρας για Μάτι: Δεν ήξερα ότι ήταν live η σύσκεψη!

από fimotro

Για την εθνική τραγωδία, τους 102 νεκρούς στο Μάτι, ρωτήθηκε σχετικά ο πρωθυπουργός ο οποίος απολογήθηκε για το τηλεοπτικό σόου που έδωσε στο Κέντρο Επιχειρήσεων την ώρα που συνάνθρωποί μας καίγονταν ζωντανοί.

«Δεν ήξερα ότι ήταν live η σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και εν μέρει παραδέχθηκε ότι γνώριζε για τους νεκρούς, αλλά όχι για τόσες πολλές απώλειες. «Μου έλεγαν για 1,2 νεκρούς», παραδέχθηκε, αλλά επέμενε ότι την ώρα της σύσκεψης δεν είχε ενημέρωση για νεκρούς.

«Δεν με ένοιαζε η επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος εκείνη την στιγμή. Είδα την κάμερα αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν live. Η μόνη πληροφορία που είχα ήταν ένας ή δύο άνθρωποι πιθανόν να έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις».

Ένας πρωθυπουργός βλέπει μια κάμερα και δεν γνωρίζει ότι είναι live, δεν ενημερώνεται από τους συνεργάτες του ότι ολόκληρος ο ελληνικός λαός τον παρακολουθεί.

Δικαιολόγησε μάλιστα το γεγονός ότι ούτε την ώρα της σύσκεψης δεν ενημερώθηκε για τους νεκρούς, λέγοντας ότι οι άνθρωποι είδαν την κάμερα και… είχαν τρακ « Οι άνθρωποι εκεί δεν μου είπαν τίποτα γιατί όταν είδαν την κάμερα πάγωσαν. Αργότερα μου είπαν ότι ίσως να έχουμε περισσότερους νεκρούς».

Παραδέχθηκε εν τέλει ότι… «ήταν λάθος που βγήκε live η σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων για το Μάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα