Τσίπρας: Απέτυχε η κυβέρνηση στην προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό

από fimotro

Έντονη ήταν κριτική που ασκησε ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «σφυρίξατε τη λήξη της πανδημίας με κυβερνητική απόφαση».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας, κατηγορώντας την Νέα Δημοκρατία ότι σταμάτησε εδώ και ένα χρόνο να ενημερώνει τα πολιτικά κόμματα στη Βουλή επισημαίνοντας ότι «όσο περισσότερο αρνητική είναι η πορεία της πανδημίας τόσο περισσότερο οι έχοντες κυβερνητική ευθύνη σταματούν να συζητούν για αυτά».

Μάλιστα επικαλέστηκε στοιχεία ιδιαιίτερα στους θανάτους από τον κορονοϊό, λέγοντας ότι «βρισκόμαστε στις χειρότερες θέσεις στην Ευρώπη. Κάθε εβδομάδα χάνουμε περίπου 300 συνανθρώπους δηλαδή περίπου ένα μικρό χωριό κάθε εβδομάδα φεύγει». Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι «ξεπερνούμε κάθε εβδομάδα χώρες που έχουν αρχή της πανδημίας ήταν το αρνητικό παράδειγμα», και απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι «κρύβεστε για να κρύψετε την παταγώδη αποτυχία σας και δημιουργείτε κίνδυνο χαλαρότητας απέναντι στον κίνδυνο της απώλειας ζωής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα