Τσακαλώτος για Τσίπρα: Και να χάσει τις εκλογές έχει πολύ… μέλλον!

από fimotro

Ακόμα και με το δικό του χιούμορ, ο Τσακαλώτος έχει τον τρόπο να εκτελέσει πολιτικά τον Τσίπρα για όλα όσα του έχει κάνει από τις εκλογές και μετά στο εσωκομματικό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο Kontra Channel και πάντα για την σχέση του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι: «νομίζω όμως ότι το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι με τον Αλέξη έχουμε μια σχέση πάει πολύ μακριά, έχω διαφωνήσει πάρα πολλές φορές, πολλές φορές είχε δίκιο αυτός και πήγα πίσω εγώ, πολλές φορές είχα δίκιο εγώ και με άκουσε αυτός, πως θα το περιμένατε να είναι διαφορετικά;». Και συνέχισε «θα μπορούσατε να περιμένατε ότι δύο άνθρωποι που περάσαμε αυτά που περάσαμε με μνημόνια και αυτό το άγχος το καλοκαίρι του 2015 και μετά βγάλαμε τη χώρα από το μνημόνιο κι όχι μόνο εμείς, όλη η διαπραγματευτική ομάδα και πάρα πολύς κόσμος, σε αυτό θα μπορούσε να μην υπάρχουν διαφορές;».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, «εγώ το έχω πει και το έχω πει πάρα πολλές φορές: ότι ο Αλέξης και να χάσει τις εκλογές νομίζω έχει πολύ μέλλον μπροστά του!!! Νομίζω ότι έχει και τη δυνατότητα να το αντιστρέψει και να μην χαθούν οι εκλογές και να κερδίσουμε, γιατί όπως είπαμε πριν, αλλάζει το κλίμα» προσπάθησε να υπογραμμίσει ο Ε. Τσακαλώτος και διευκρίνισε πως «αλλά ένα πράγμα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και πάρα πολλά νέα παιδιά».

«Νομίζω δεν θα κοιτάξει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια δεκαετία τον Αλέξη για έναν που είναι μεγαλύτερος από τον Αλέξη. Νομίζω θα κοιτάξει κάποιον στη γενιά του για να μην πω κάποιον πιο μικρό» περιέγραψε ο πρώην υπουργός και ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι «το έχω πει πολλές φορές. Δεν έχουμε δελφίνους».

Ταυτόχρονα, ο κ. Τσακαλώτος δεν έκρυψε ότι «εγώ θα ήθελα να είναι πιο δημοκρατικό το κόμμα, πιο συλλογικό. Το έχω πει, δεν το κρύβω αυτό το πράγμα, αλλά να μην χάσουμε το δάσος από το δέντρο. Σε σχέση με όλα τα κόμματα έχουμε συλλογικές λειτουργίες, ο Αλέξης πάρα πολλές φορές έχει πει από μόνος του ότι εγώ δεν θέλω αρχηγικό κόμμα, πάντα συγκαλεί και Κεντρικές Επιτροπές και Πολιτική Γραμματεία και Πολιτικό Συμβούλιο».

Δεν είναι καλό το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα