Τρια ακόμα grand prix ακυρώνει για φέτος η Formula 1

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η Formula 1 ανακοίνωσε πως οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το Αζερμπαϊτζάν, τη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία αποσύρθηκαν από το πρόγραμμα, ακολουθώντας τη μοίρα των grand prix ενώνοντας την Αυστραλία, το Πεκίνο, το Μπαχρέιν, το Βιετνάμ, το Μονακό τις Κάτω Χώρες και τη Γαλλία, οι οποίοι είτε έχουν αναβληθεί είτε ακυρωθεί.

«Αυτές οι αποφάσεις ελήφθησαν λόγω των διαφορετικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι διαφημιστές μας σε αυτές τις χώρες. Στη Σιγκαπούρη και το Αζερμπαϊτζάν, το μεγάλο χρονικό διάστημα που απαιτήθηκε για να κατασκευαστούν οι πίστες, έκαναν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων σε μια περίοδο αβεβαιότητας αδύνατη και στην Ιαπωνία, οι συνεχιζόμενοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί οδήγησαν επίσης στην απόφαση να μην προχωρήσουμε στη διενέργεια του αγώνα».

Οι διοργανωτές εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα καταλήξουν τελικά με μια σεζόν 15-18 αγώνων, ξεκινώντας από την Αυστρία το πρώτο Σαββατοκύριακου τον Ιούλιο, με έμφαση κυρίως στις ευρωπαϊκές πίστες. Η σεζόν θα ολοκληρωθεί στο Άμπου Ντάμπι στα μέσα Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα