Τρελή διαφήμιση στον Αυτιά από τον πρωθυπουργό

από fimotro

Απίστευτη αναφορά για τις συντάξεις από τον Α. Τσίπρα

Καλύτερη διαφήμιση στον Γ. Αυτιά από αυτήν που έκανε στον γνωστό δημοσιογράφο, δεν θα μπορούσε να κάνει ο πρωθυπουργός. Μιλώντας στη Βουλή για τη μείωση στις εισφορές ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι : «ψάχνω κι εγώ να βρω πού πήγε αυτό το τέταρτο μνημόνιο όπως ψάχνω να βρω πού πήγαν και αυτοί οι πηχυαίοι τίτλοι στα ΜΜΕ που κατατρομοκρατούσαν τους συνταξιούχους και όχι μόνο”.

Και συνέχισε: “Και να οι πίνακες με τις μειώσεις που θα δουν οι συνταξιούχοι και να τα δημοσιεύματα και να οι εκπομπές. Θα πρέπει αυτός ο φίλος μου ο κύριος Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει κάθε ένας συνταξιούχος”. Για να καταλήξει αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά δημοσιογράφων και ΜΜΕ: “Τώρα τσιμουδιά. Κανείς δεν ξαναβγάλει αυτούς υπολογισμούς για να δείξει τι σώζεται στο εισόδημα αυτών των ανθρώπων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα