Τρεις συλλήψεις για «Φρουτάκια» σε καφέ της Αττικής

από Philippos

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας κατά τον εντοπισμό καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αττική, όπου παίζονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια, ο προσωρινά υπεύθυνος και υπάλληλος του καταστήματος, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια και τα προσωπικά δεδομένα.

Όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, ήταν σε λειτουργία παιχιδομηχανήματα, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 μηχανήματα, τύπου «Φρουτάκια» και κλειδιά για τη λειτουργία τους, 3 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server), 5 οθόνες, 7 κάμερες καταγραφής εικόνας, καταγραφικό και 360 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, τα υπόλοιπα κατασχεθέντα στην Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού για φύλαξη και το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα