Τράπεζα θεμάτων: Μετ’ εμποδίων και σήμερα οι εξετάσεις με νέα προβλήματα

από fimotro

Η άντληση από τους εκπαιδευτικούς θεμάτων γίνεται και σήμερα μετ’εμποδίων, με καθυστερήσεις και περιορισμένη πρόσβαση

Με προβλήματα ξεκίνησαν και σήμερα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η άντληση από τους εκπαιδευτικούς θεμάτων γίνεται και σήμερα μετ’εμποδίων, με καθυστερήσεις και περιορισμένη πρόσβαση.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η ανταποκρίτρια της κρατικής τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη, από τα πέντε σχολεία με τα οποία επικοινώνησε, στα τέσσερα δεν είχαν καταφέρει να πάρουν θέματα, ενώ στο πέμπτο αυτό έγινε με μεγάλη δυσκολία.

Και χθες, η τράπεζα θεμάτων είχε καταρρεύσει πανελλαδικά, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει δύο ώρες η έναρξη των εξετάσεων της πρώτης βάρδιας, πράγμα που παρέσυρε και τη δεύτερη βάρδια που θα ξεκινούσε κανονικά στις 10:30.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθούν εξετάσεις -ακόμα και της Γ’ λυκείου- σε κάποια σχολεία.

Τα Υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης απέδωσαν την χθεσινή κατάρρευση της πλατφόρμας της Τράπεζας Θεμάτων σε κακόβουλη επίθεση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η υπόθεση αφορά αποκλειστικά τις εσωτερικές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των Λυκείων» και ότι «δεν συνδέεται κατά κανέναν τρόπο με τις Πανελλαδικές εξετάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα