Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τίποτα δεν έχουν καταλάβει στο κυβερνητικό κόμμα για τον εκλογικό διασυρμό

Με δικαιολογία την αποχή στον δεύτερο γύρο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει αποστάσεις από το να βγάλει συμπεράσματα και ο πολίτης αντιλαμβάνεται γιατί δεν έχουν πάρει το μάθημά τους εκεί στο κυβερνητικό κόμμα!

Σύμφωνα με τα πρώτα σχόλια από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, «το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο συμμετοχής των πολιτών στον δεύτερο γύρο, είναι το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, τα όποια πολιτικά συμπεράσματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να εξαχθούν».

Μάλιστα οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «Εξάλλου, τα αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι συνάρτηση και των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής, χωρίς να αντιπροσωπεύουν ευθύγραμμα την πολιτική επιρροή κάθε κόμματος, όπως μας έδειξαν και οι εκλογές του 2014».

Αναφορικά με την περιφέρεια Αττικής και την Αθήνα, από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι οι υποψήφιοι που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν ένα σημαντικό αγώνα και αυξάνουν τα ποσοστά τους σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Ο Νάσος Ηλιόπουλος στην Αθήνα διπλασιάζει το ποσοστό του, ενώ και η Ρένα Δούρου το αυξάνει σημαντικά.

Τέλος σημειώνουν πως «είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη μάχη είναι αυτή της κάλπης των εθνικών εκλογών, όπου το δίλημμα θα είναι καθαρό και ο λαός μας θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και με ποιο πρόγραμμα θα προχωρήσει η χώρα την επόμενη 4ετία. Αν θα συνεχιστεί η προοδευτική διακυβέρνηση ή αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις μνημονιακές πολιτικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα