Τραγικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωνε χιλιάδες ευρώ ενοίκια σε κτίρια δημοσκοπικής εταιρείας!

από fimotro

Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται για την εταιρεία του Κ. Ρουτζούνη Kάπα Research

Την ώρα που η Κουμουνδούρου έχει αναγάγει σε μείζον θέμα ένα ανύπαρκτο ζήτημα, μια αποκάλυψη έρχεται να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες πριν από τις εκλογές του 2019.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την συμβιβαστική παραίτηση Κουρτς – για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυβέρνηση συνεργασίας της Αυστρίας- εγκαλούν την κυβέρνηση ζητώντας μέχρι και εξεταστική για την λίστα Πέτσα και την Opinion Poll ξεχνώντας τις αποδεδειγμένες στενές σχέσεις του με εταιρεία συγγενή υπουργού του Τσίπρα που παραμονές των εκλογών προσπαθούσε να δημιουργήσει κλίμα εμφανίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ έως και νικητή των εκλογών του 2019.

Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να αναδείξει τις ιδιαίτερες σχέσεις που είχε αναπτύξει το σύστημα Τσίπρα με δημοσκοπικές.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω αποφάσεις η κυβέρνηση Τσίπρα πλήρωσε περί τις 400.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα για ενοίκια σε κτίριο της «ΚΩΝ.Σ.ΡΟΥΤΖΟΥΝΗΣ Α.Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ» (σ.σ. από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2018, προεκλογική περίοδο)    «για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων επιδομάτων και αποζημιώσεων εξαιτίας των πυρκαγιών της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018 στις δημοτικές ενότητες και οικισμούς των περιοχών των Περιφερειακών Ενοτήτων Βορείου Τομέα Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Χανίων & Κορινθίας».

Ποια όμως είναι η «ΚΩΝ.Σ.ΡΟΥΤΖΟΥΝΗΣ Α.Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ»; Η γνωστή Kάπα Research!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα