Τραγικό: Ο Δήμος Ναυπλίου κόβει δέντρα της εποχής του Τρικούπη!

από fimotro

Πρωτοφανές το περιβαλλοντικό έγκλημα με την ανοχή του δημάρχου της ιστορικής πόλης

Σε ένα πρωτοφανές περιβαλλοντικό έγκλημα προχώρησε εταιρεία εργολάβων που συνεργάζεται με τον Δήμο Ναυπλίου μέσα στην ιστορική πόλη, στην οδό Αιγίου. Το συνεργείο των εργολάβων που παίρνει με απευθείας αναθέσεις μεγάλες δουλειές, πήγε με το έτσι θέλω και άρχισε να κόβει τεράστια δέντρα τα οποία χρονολογούνται από την εποχή του Σπύρου Τρικούπη! Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται έντονα και πολλοί από αυτούς κατέθεσαν μηνύσεις σε αστυνομία και εισαγγελία. Το θέμα είναι ότι η περιβαλλοντική καταστροφή έχει ήδη συντελεστεί και κανένας δεν έχει συλληφθεί.

Πριν από λίγους μήνες παρόμοια περιβαλλοντική καταστροφή είχαν φέρει οι εργασίες δήθεν ανάπλασης του πράσινου τριγώνου στην οδό Θεσσαλονίκης στο Ναύπλιο στην οποία προχώρησε ο Δήμος. Από τις εργασίες κόπηκαν πλάτανοι που βρίσκονται εκεί επί δεκαετίες! Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στην πόλη του Ναυπλίου. Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα