Τραγικό: Κολλάνε κορωνοϊό επίτηδες για να μην εμβολιαστούν!

από fimotro

Αδιανόητη αποκάλυψη από τον καθηγητή Αθ. Τσακρή

Μια αδιανόητη αποκάλυψη, πως υπάρχουν πολίτες, που προτιμούν να νοσήσουν με κορωνοϊό και να περάσουν την Covid-19, με όποιες συνέπειες, από το να κάνουν το εμβόλιο, έκανε ο καθηγητής μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Τσακρής!

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει περιπτώσεις πολιτών, που απέκτησαν μαϊμού rapid test για να αποφεύγουν τους ελέγχους, ο καθηγητής αποκάλυψε πως γνωρίζει περιστατικά ατόμων, που προχώρησαν στην επιλογή να νοσήσουν επίτηδες, ώστε να μην κάνουν το εμβόλιο.

Τόνισε, δε, ότι «πρέπει να ληφθούν μέτρα για τα μέρη όπου υπάρχουν εστίες υπερμετάδοσης» και πρόσθεσε πως «η διασπορά γίνεται κυρίως από τους ανεμβολίαστους αλλά και εμβολιασμένοι νοσούν γιατί η ανοσία απέναντι στον ιό με το εμβόλιο μειώνεται σημαντικά».

Για την τρίτη αναμνηστική δόση ανέφερε πως τα αντισώματα που προσφέρει είναι πολύ υψηλότερα σε σχέση με αυτά της δεύτερης και όπως είπε αυτό απέδειξε και το παράδειγμα του Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα