Τραγικό: Η ΕΡΤ διέκοψε εκπομπή για να συνδεθεί με τον… Τσιτουρίδη!

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ποιος σοβαρός τηλεθεατής που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑίος θα παρακολουθήσει την ΕΡΤ με αυτά που κάνει η κρατική τηλεόραση;

Αυτά τα πράγματα μόνο στην ΕΡΤ μπορεί να συμβούν. Να διακόπτεται μετάδοση ειδήσεων για να συνδεθεί με την ανακοίνωση του Τσιτουρίδη ως αρχηγός νέου κόμματος! Την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Έλληνες Ριζοσπάστες» ανακοίνωσε εισερχόμενος του Αρείου Πάγου ο πρώην υπουργός, Σάββας Τσιτουρίδης. Έξω από τον Άρειο Πάγο, βρισκόταν  συνεργείο της δημόσιας τηλεόρασης όπου περίμενε τον Σάββα Τσιτουρίδη, προκειμένου να ανακοινώσει σε live μετάδοση την ίδρυση και το όνομα του κόμματός του. 

Η δημόσια τηλεόραση σπρώχνει με όλα τα μέσα το νέο κόμμα ενός πολιτικού από τα αζήτητα που ψάχνει πολιτικό χώρο και… ψηφοφόρους στα «δεξιά», φτάνοντας στο σημείο να παίξει σε live μετάδοση την κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος… Τσιτουρίδη, μην κρύβοντας την αγωνία κυβερνητικών στελεχών να κόψουν από την εκλογική δεξαμενή της ΝΔ.

«Σήμερα είμαστε εδώ για να προσχωρήσουμε στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος “Έλληνες Ριζοσπάστες” έχοντας βαθιά πίστη και σχέδιο για τον τόπο μας, μέσα σε μια ανοικτή Ευρώπη και έναν ανοικτό κόσμο. Οι “Έλληνες Ριζοσπάστες” είναι το αποτέλεσμα προγραμματικής και ουσιαστικής δουλειάς πολλών ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα και έξω από την Ελλάδα και η προγραμματική μας διακήρυξη για τον πρώτο στόχο μας, που είναι οι Ευρωπαϊκές εκλογές, είναι μία πλήρης πρόταση για την Ευρώπη των ονείρων μας», δήλωσε στην ΕΡΤ1 ο κ. Τσιτουρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα