Τραγική περίπτωση ο Πολάκης: Με κατεβασμένη τη μάσκα στο γηροκομείο!

από fimotro

Ούτε πρωτάρης να ήταν ο κατά τα λοιπά γιατρός Παύλος Πολάκης, με τη μάσκα. Το alter ego του Τσίπρα δεν χάνει ευκαιρία για να θυμίσει πως οι νόμοι είναι για τους άλλους και όχι για εκείνον. Μπορεί να άφησε το τσιγάρο παράμερα, όμως έχει βαλθεί να τρελάνει κάθε λογικό άνθρωπο αυτής της χώρας.

Επισκέφθηκε γηροκομείο με τη μάσκα στο πηγούνι αδιαφορώντας για τους ηλικιωμένους με τους οποίους συνομιλούσε, ενώ δεν δίστασε να την βγάλει εντελώς για να πιει ρακές!

Ο πρώην υπουργός και γιατρός που υποτίθεται ξέρει από πρωτόκολλα – και κυρίως την ορθή χρήση μάσκας- πιστός στα «αντί» πιστεύω του προκαλεί εύλογα ερωτήματα ακόμα και για τους πρώην ασθενείς του. Άραγε μέσα στα χειρουργεία εκεί την έχει τη μάσκα;

Και στο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρέθηκε ούτε ένας να προστατέψει και εκείνον και το κόμμα; Μάλλον ουδείς το σκέφτηκε. Άλλωστε ο Πολάκης το έκανε ακολουθώντας την κομματική γραμμή του… μπάχαλου.

Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα