Τραγική η κατάσταση στο “Αττικόν” – Υπάρχουν παντού ράντζα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Δεκάδες ράντζα βρίσκονται στους διαδρόμους του νοσοκομείου «Αττικόν», με τις εικόνες που δημοσιοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) να είναι αποκαρδιωτικές.

Χθες, υπολογίζεται ότι από τα Επείγοντα του νοσοκομείου πέρασαν περισσότεροι απο 700 ασθενείς. Από αυτούς, χρειάστηκε να εισαχθούν 160, ενώ οι 100 εισήχθησαν άλλοι σε φορεία, τα γνωστά ράντζα.

Ενώ, λοιπόν,η παραμονή στα ράντζα ειναι λίγων ωρών, οι ασθενείς αυτοί χρειάστηκε να μείνουν στους διαδρόμους ένα ή δύο 24ωρα, ώσπου να αδειάσει κρεβάτι σε θάλαμο.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι πρωτόγνωρη εικόνα για το νοσοκομείο, η διοίκηση του οποίου απέδιδε τα παρατεταγμένα ράντζα στην έξαρση της γρίπης, καθώς η εμφάνιση τους γινόταν κυρίως τους χειμερινούς μήνες.

Ωστόσο, πλέον, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ, η κατάσταση αυτή επικρατεί καθόλη τη διάρκεια του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα