Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Διαλυτικά φαινόμενα οδηγούν στην ανάγκη να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η κυβέρνηση

Η τραγική εικόνα που εμφανίζει η Βουλή επί ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με τα διαλυτικά φαινόμενα στο κυβερνητικό κόμμα, επιβεβαιώνουν ότι όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για την χώρα. Έτσι, λοιπόν, όπισθεν ολοταχώς για την απελθούσα κυβέρνηση, μετά τη γενική κατακραυγή για τις φωτογραφικές τροπολογίες.  Το Μαξίμου αφού πρώτα έβαλε τους κυβερνητικούς βουλευτές να καταθέτουν σωρηδόν άσχετες και ρουσφετολογικές τροπολογίες τώρα τους αδειάζει.

Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωσε στους συριζαίους βουλευτές ότι «παγώνει» τις δεκάδες βουλευτικές τροπολογίες.

Ο κ. Φάμελλος ισχυρίστηκε πως εξ’ αρχής το υπουργικό συμβούλιο είχε αποφασίσει ότι σε αυτά που είναι να νομοθετηθούν, δεν θα γίνουν αποδεκτές οι βουλευτικές τροπολογίες.

«Αυτή είναι η γραμμή μας και γι αυτό μπορεί να μην γίνουν δεκτές» τόνισε χαρακτηριστικά. Η εξέλιξη αυτή έφερε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν καταθέσει τις τροπολογίες, οι οποίοι έχουν αρχίσει να παίρνουν τον λόγο ένας ένας για να υποστηρίξουν πως δεν είναι «φωτογραφικές».
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν έντονα σημειώνοντας ότι βρέθηκαν προ απροόπτου, καθώς δεν είχε συμφωνηθεί νωρίτερα κάτι τέτοιο, ενώ τόνισαν ότι οι τροπολογίες που κατέθεσαν λύνουν προβλήματα και δεν είναι ρουσφετολογικές. Ο Σ. Φάμελλος εισηγούνταν δύο κυρώσεις διεθνών συμβάσεων περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα