Του ανανέωσαν την θητεία 6 ημέρες πριν τις εκλογές!

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ο Παναγιωτάκης θέλει να παραμείνει CEO μέχρι το… 2021, σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ, αλλά δεν θα τον κρατήσει η επόμενη κυβέρνηση

Τη σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου, όπως αυτή προέκυψε από τη συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου, ανακοίνωσε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, 6 ημέρες πριν τις εκλογές οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα σηματοδοτήσουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα και κατά συνέπεια θα αλλάξουν οι πρόεδροι και οι διοικητές των ΔΕΚΟ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της ΔΕΗ που κινδυνεύει με κατάρρευση, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας ως το 2021. Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του στις 28 Ιουνίου 2019, αποφάσισε:

Τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα, μετά την εκλογή, σύμφωνα με το άρθρο 9,  παράγραφο 2, εδάφ. α’ του Καταστατικού της Εταιρείας και το άρθρο 78, παράγρ. 1 του Ν. 4548/2018, από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 27ης Ιουνίου 2019, του Μέλους του, κας Δέσποινας Δοξάκη (ορισθείσης ως Ανεξάρτητο Μέλος) για τριετή θητεία, ήτοι, από τις 27.6.2019 έως και τις 26.6.2022, μετά την παραίτηση του Μέλους του κ. Δημητρίου Βασιλάκη (Ανεξάρτητου – Μη Εκτελεστικού Μέλους).

Τον ορισμό του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κας Δέσποινας Δοξάκη ως Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε.

Επομένως, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, με την Ιδιότητα εκάστου Μέλους του έχει ως εξής:

Παναγιωτάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος. Θητεία έως και τις… 6.6.2021!

Ανδριώτης  Γεώργιος,  Αντιπρόεδρος  του  Διοικητικού Συμβουλίου,  Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό  Μέλος,  Πολιτικός Μηχανικός. Θητεία έως τις 10.7.2019.

Βενιέρης Γεώργιος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος/Συνταξιούχος Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Θητεία έως και τις 16.12.2021.

Δοξάκη Δέσποινα, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο-Μη Εκτελεστικό Μέλος, Δικηγόρος. Θητεία έως και τις 26.6.2022

Καραλευθέρης Παντελής, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. – Εκπρόσωπος των Εργαζομένων. Θητεία έως και τις 6.6.2022.

Παπαγεωργίου Χρήστος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός. Θητεία έως τις 10.7.2019.

Σταθάκης Λάζαρος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Χημικός Μηχανικός. Θητεία έως τις 10.7.2019.

Τζαννίνης Δημήτριος του Γεωργίου, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος. Θητεία έως και τις 16.12.2021.

Τοπαλής Φραγκίσκος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος/Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Θητεία έως τις 10.7.2019.

Φούντη Μαρία, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Μηχανικός/Καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Θητεία έως τις 10.7.2019.

Φωτόπουλος Νικόλαος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. – Εκπρόσωπος των Εργαζομένων. Θητεία έως και τις 6.6.2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα